Logo Padelcasa

Padelbal nu online!

Ben jij al een tijdje op zoek naar een padelbal? dan ben jij hier op het juiste adres. Wanneer jij padel gaat spelen heb je de juiste bal nodig. Je kunt natuurlijk niet met de verkeerde ballen gaan spelen. Als je dat wel doet kan ik je alvast vertellen dat het erg tegen zal vallen. Verder is het van belang dat je met het juiste racket speelt. Ook verschillen de spelregels met die van tennis. De speelvelden verschillen ook met elkaar. Verder blijkt het een hele leuke sport te zijn, echt een aanrader.

 Wat is de juiste bal?

Het is erg belangrijk dat je padel speelt met een padelbal. Waarom is dit zo belangrijk? Als je padel speelt met een andere soort bal kun je niet de volledige ervaring ervaren. De bal lijkt op een tennisbal, maar dan wat kleiner en lichter. De druk van de padelbal ligt tussen de 1,78 en 2,01 bar. De druk is dus lager dan een tennisbal, de bal beweegt daarom langzamer dan een tennisbal. Na een val vanaf tweehonderd vierenvijftig cm hoogte op een harde ondergrond moet de bal honderd vijfendertig tot honderd vijfenveertig centimeter stuiteren. 

Verder is het belangrijk dat je vooral plezier hebt tijdens het spelen van padel. Het zou zonde zijn als je geen plezier hebt, dan doe je het voor niks. Ook is het belangrijk dat je genoeg drinken mee neemt, je wilt natuurlijk niet uitdrogen. Ik hoop dat jij nu meer informatie hebt over padel.